Hondenriemen

Hondenriemen bestaan er in allerlei soorten en maten.

Welke hondenriem moet ik aanschaffen voor mijn hond? Dat is afhankelijk van de grootte van uw hond en natuurlijk ook van het soort riem dat u mooi vindt. Houdt u van simpele riemen met een effen kleur of heeft u toch liever een riem met een mooi design?

Juiste afmetingen hondenriem
Wanneer u een hondenriem aanschaft, is het belangrijk dat u de juiste afmetingen kiest. De riem moet natuurlijk wel lekker zitten bij uw hond. Bij de halsband is het belangrijk dat er voldoende ruimte om de nek heen zit. Dit moet tussen de 1 en 1,5 cm zijn.

Soorten hondenriemen
Al onze hondenriemen hebben een soft handgreep. Hierdoor ligt de riem lekker in de hand en snijdt hij niet. Onze designriemen zijn ook nog eens dubbel gestikt. Dit zorgt ervoor dat ze niet gaan rafelen. We hebben riemen in allerlei verschillende kleuren en we verkopen ook riemen met leuke printjes.

Prijzen riemen
De prijs van een hondenriem is afhankelijk van de afmetingen. Het hangt ook af van het soort riem dat u kiest. Een riem met een speciaal design zal ietsjes duurder zijn dan een effen gekleurde hondenriem. U kunt bij ons al een hondenriem aanschaffen voor slechts 11,45.