Hondentuig

Opzoek naar een leuke hondentuig? Een hondentuig zit bij iedere hond erg comfortabel. Veel mensen gebruiken gewoon een halsband en een riem om hun hond uit te laten, maar een hondentuig biedt een goed alternatief voor de halsband. Een hondentuig geeft je hond een vrijer gevoel!

Voordelen hondentuig

Hondentuigen verplaatsen het drukpunt van de nek naar de borstkas. Dit is beter voor uw hond, omdat de nek van uw hond toch wat gevoeligis. Zo worden nekwervels, schildklier en strottenhoofd ontlast. Veel honden ervaren een riem als negatief maar van een hondentuig ondervinden zijn geen enkele hinder.

Soorten hondentuigen

Bij Keltora Pets verkopen wij verschillende soorten hondentuigen. Kies een hondentuig met een mooie kleur en een design dat u mooi vindt. Wilt u een tuigje met een mooie effen kleur? Wij hebben keus uit heel veel verschillende kleuren. Of gaat u liever voor een vrolijk printje? Bij ons vindt u de hondentuig die u zoekt!

Comfortabele tuigjes

Het is bij een hondentuig wel belangrijk dat hij goed zit. Hij mag niet knellen, want de ademhaling mag niet belemmert worden. Het tuigje moet natuurlijk ook niet te los zitten, want dan zou de hond makkelijk kunnen ontsnappen. Een hondentuig sluit mooi aan om het lichaam van elke hond en zit erg comfortabel.